Serveis

Impulsem projectes culturals i artístics

Els nostres serveis van dirigits a empreses i institucions públiques i privades.

Idees

Les idees són la base d'un porjecte. Ens encarreguem de donar-los-hi sentit, coherència i forma. Desenvolupem projectes totals o parcials. Ho activem tot.

Esdeveniments

Pensem i impulsem festivals i esdeveniments culturals, els gestionem i els executem. N'assumim l'organització.

Exposicions

Dissenyem i comissariem exposicions d'art, impulsem el treball d'artistes joves, i fem de mediadiors entre els artistes i el públic.

Gestió cultural

Engeguem projectes culturals de tota mena, els dirigim i coordinem. Volem que la cultura arriba al ciutadà, sense cap exclusió.

Comunicació

Estratègies comunicatives per a mitjans d'Internet i mitjans tradicionals. Que la feina feta arribin al públic.

Fotografia

Oferim els servies de fotografia necessaris per a complementar els projectes culturals, artístics o comunicactius dels nostres clients.

Vídeo

Realitzem càpsules de vídeo, curtmetratges i documentals per a projectes culturals i/o artístics i/o comunicactius.

Edició

Dissenyem llibres i publicacions derivades de projectes artístics i/o culturals.

Projectes 2019

Direcció de la sisena edició del festival Embarrat de creació contemporània de Tàrrega organitzat pel Museu Trepat i l’Ajuntament de Tàrrega.

Codirecció, juntament amb l’historiador Jordi Creus, de Tàrrega Canalla, un estudi dels anys esplendorosos de la joventut targarina (1960 – 1999).

Comissari de I am able, un projecte artístic que vol contribuir a canviar la mirada de la societat cap a les persones amb discapacitat intel·lectual. El projecte s’inicià el 2016.

Comissariat, juntament amb Cèlia del Diego, directora del Centre d’Art de la Panera, de l’exposició col·lectiva La Gran Màquina VI, que tindrà lloc el mes de maig de 2019 en el marc del festival Embarrat de Tàrrega.

Realització d’una càpsula de vídeo sobre les pròtesi de genoll per encàrrec del servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica del Consorsi Sanitari de l’Anoia, Hospital d’Igualada.

Culturacció

Treballem impulsant la cultura allí on se'ns demani la nostra col·laboració.

Subscriu-te als nostres e-mails

No compartirem la teva informació personal. No t'enviarem propaganda gratuïtament. Només en donarem a conèixer accions que realitzem entorn de la cultura i l'art.

© 2019 Jesús Vilamajó / Culturacció. Tots els drets reservats