Fotografies corresponents a: festival Embarrat (2017); la presentació a la premsa del festival SCAN Tarragona (2018); i durant una visita guiada a l’exposició La Tèrmica Lab, en el marc del festival Panoràmic Granollers (2017). Fotografies de Camila Marione i Albert Bardina.

CULTURACCIÓ

Activo Culturacció perquè estimo la cultura.

I perquè l'acció en la cultura transforma, ens ajuda a créixer intel·lectualment, ens estimula cognitivament i ens emociona.

La Cultura ens ens dona el sentit crític i les pistes per comprendre el món.

Inicio aquesta nova etapa professional després de més de vint-i-cinc anys d’experiència en el món audiovisual i de més de deu anys impulsant, dirigint o col·laborant d’una forma definitiva, en projectes culturals i artístics arreu del territori, alguns dels quals han tingut un gran ressò: Festival Emergent-Lleida (2008-2011), Festival internacional de fotografia SCAN Tarragona (2012-2018), Full Contact-SCAN (2012-2018), Festival Panoràmic Granollers (2017-2018), i el festival Embarrat de Creació Contemporània de Tàrrega.

L’etapa d’Intersecció (2012-2016), una empresa de gestió cultural que vaig codirigir amb Natàlia Lloreta, a través de la qual vam realitzar projectes tan interessants i reeixits com el mateix festival Embarrat, la revista d’informació local Londarí o l’exposició Arxius de Família. Fotografia i cinema amateur a Tàrrega, em va fer veure clar el camí que ara emprenc.

Altres projectes que m’entusiasmen, que m’il·lusionen i en els quals hi estic treballant aquest 2019 són: I am able (2016-2018) i Tàrrega Canalla, juntament amb l’historiador Jordi Creus.

I aquest bagate, aquest camí recorregut, el poso complet al servei de Culturacció i de tots vosaltres.

Jesús Vilamajó
Tàrrega, a 1 de febrer de 2019

Culturacció

Treballem impulsant la cultura allí on se'ns demani la nostra col·laboració.

Subscriu-te als nostres e-mails

No compartirem la teva informació personal. No t'enviarem propaganda gratuïtament. Només et donarem a conèixer accions que realitzem entorn de la cultura i l'art.

© 2019 Jesús Vilamajó / Culturacció. Tots els drets reservats